Barbara Prinsen, aangenaam!

Helder op de feiten, warm op de relatie

Ik geloof dat ziekteverzuim voor zowel de werkgever als de medewerker een helder en duidelijk traject kan zijn. Je weet als manager wat je moet doen en wanneer precies het juiste moment voor de actie wordt gevraagd. Verwachtingen van werkgever en medewerker zijn duidelijk en worden uitgesproken. Verplichtingen worden nageleefd. Met als doel dat de medewerker weer op een prettige manier en duurzaam aan de slag gaat.

Persoonlijke aanpak

Ik ben Barbara Prinsen Ik heb een jarenlange ervaring in human resource management en ben gespecialiseerd in verzuimbegeleiding.

Ik werkte bij grote organisaties en zag dat ziekteverzuimbegeleiding anders en beter kan. Daarom startte ik mijn bedrijf. Ik ben er van overtuigd dat de persoonlijke aanpak waar ik voor sta, in de praktijk voor iedereen goed uitpakt. Ik zie dat een warme en zakelijke benadering echt mogelijk is en zijn vruchten afwerpt.

Soms is ziekteverzuim niet leuk en is een ziektetraject verwarrend. Ik ervaar dat medewerkers en managers het dan juist fijn vinden als er iemand heel helder en duidelijk uitlegt wat er aan de hand is en wat ze kunnen verwachten. Met open en eerlijk communiceren naar de werkgever en medewerker halen we samen de beste resultaten.

Samen met jou

Ik help je om zelf aan de slag te gaan met de verzuimbegeleiding van je zieke medewerker. Als je geen tijd of ervaring hebt, gaan we samen aan de slag. Of ik neem het je helemaal uit handen, zodat jij je op je dagelijkse werk kunt richten. Ik help je om de juiste actie op het juiste moment uit te voeren. Hierdoor voorkom je mogelijke sancties en hoge kosten. Iedereen weet precies waar hij of zij aan toe is en ervaart dat als prettig en duidelijk.

Voorkomen is beter

Ik kijk vanuit mijn deskundigheid met een helikopterview naar de hele organisatie. Wat kun je doen om langdurig ziekteverzuim in de toekomst te voorkomen? Wat hebben jouw medewerkers nodig om met plezier voor je te werken? Hoe kun je dat het beste regelen? Vragen die simpel klinken als je ze zo leest, maar in de praktijk vaak lastig zijn.

Ik snap wat jou beweegt als ondernemer en wat jouw belang is. Samen kijken we naar wat er nodig is aan beleid en welke strategie daar het beste bij past. Zodat je signalen herkent en er snel en juist op in kan spelen.

Wat kan ik voor je doen?

Wil je weten of mijn aanpak bij jou past, neem dan nu vrijblijvend contact met mij op. Tijdens ons gesprek weet je direct wat ik voor je kan betekenen. Bel mij op 06 – 28 52 28 86.

logo_zuidwester

“Gedreven, betrokken, vakkundig en helder in de communicatie. Een hele fijne samenwerkingspartner die schakelt op dossier- en organisatieniveau.”

Lausanne Koenraadt - Buijk, Zuidwester